Vizsgálják az esetet

2024.08.22. 17:25

Tragédia: meghalt egy nő a jászdózsai tűzben

Egy 48 éves nő meghalt a napokban Jászdózsán, ahol egy családi ház gyulladt ki. A jászdózsai tűz kapcsán közigazgatási hatósági eljárás indult.

Rózsa Róbert

Leégett egy családi ház kedden, Jászdózsán, a Szent Imre utcában. Mint akkor írtuk,  a jászberényi és hevesi hivatásos tűzoltók, valamint a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók fékezték meg az elharapózott lángokat. A ház leégett, és bár akkori tudomásunk szerint nem sérült meg senki a jászdózsai tűzben, azóta kiderült: egy 48 éves nő meghalt a lángok között.

meghalt, nő, tűz, családi ház,jászdózsai tűz
Egy 48 éves nő meghalt a jászdózsai tűzben, ahol leégett egy családi ház
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Villámgyorsan terjedt a jászdózsai tűz

A történtekről a TV2 Tények is beszámolt. Tudósításuk szerint a házból több méteres lángok csaptak fel, a tűz villámgyorsan terjedt, hatalmas szürke füstöt eregetve.

„Arra jöttem ki, hogy kiabál két fiatalember, akik felfedezték a tüzet. Kiabáltak a lakónak, hogy jöjjön ki. Nem jött ki” – mondta el a televíziónak Csuka László, aki a tűzoltókat riasztotta az esethez.

Közigazgatási hatósági eljárás indult

Hírportálunk megkereste az ügyben a rendőrséget. Válaszában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írta, a tűzesetben egy 48 éves asszony hunyt el. A haláleset kapcsán a Jászberényi Rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárás indult. Hozzátették, a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit, melyben az idegenkezűséget kizárta.

Ha úgy érzi, ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában