Tiszaföldvár

2024.08.05. 13:02

Tilosban hajtott a sínekre, a vonat elsodorta az autó utánfutóját – galériával

Tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre egy autó Tiszaföldvárnál hétfőn reggel. Szerencsére csak az autó utánfutójával „találkozott" az ott éppen áthaladó vonatszerelvény.

Rimóczi Ágnes

Személyvonat ütközött egy autó utánfutójának, Tiszaföldvárnál hétfőn reggel. Információink szerint a személyvonat Szentesről Szolnokra tartott, amikor a 442-es főúton, a neki jobbról érkező autós a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott. A gépkocsi még épphogy átért, de az utánfutójának a vonat nekiütközött. 

baleset
A balesetben érintett vonat
Fotó: Donka Ferenc

A személyvonaton mintegy harmincan utaztak, őket pótlóbusszal szállították tovább. Úgy tudjuk, senki nem sérült meg, de a baleseti helyszínelés miatt a vonatközlekedés több órán át szünetelt.

A balesetről a MÁV is hírt adott. A MÁVINFORM közösségi oldalon olvasható legutóbbi bejegyzés szerint befejezték a helyszínelést Tiszaföldvár és Kunszentmárton között, a Szolnok-Szentes vonalon már nem kell pótlóbuszra átszállni, a menetrend dél körül helyreállt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában