Kétbalkezes tolvajok

2024.07.24. 13:17

Kábellopás után a vízbe menekültek, pedig úszni sem tudtak a tolvajok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán egy nem mindennapi esetről számoltak be a minap. Lakossági jelzés után értek kábellopáson egy testvérpárt Szolnokon, a fiatalok pánikba estek és a vízbe menekültek, az egyikük viszont még úszni sem tudott.

Pakainé Pusztai Nóra

– Lakossági jelzést követően kábellopáson értek tetten a rendőrök egy testvérpárt az egyik szolnoki zsilipnél – kezdődik a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán közzétett bejegyzés.

A tolvajok a vízbe menekültek, ám egyikük nem tudott úszni
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrség Facebook-oldala

A tolvajok pánikba eshettek, hiszen a menekülés olyan módját választották, amiről előre tudhatták, hogy nem jöhetnek ki belőle győztesen.

– A vízbe menekülve akarták megúszni az igazságszoltatást, úgy, hogy egyikük még úszni sem tudott. Érte kollégáink mentek a vízbe, míg testvére pár méter után kifulladva húzta ki magát a partra – részletezték a hétköznapinak nem mondható esetet. 

A két férfit lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!