Frissítve

2024.07.27. 12:37

Tragédia: vízbe fulladt egy horgász Kunszentmártonnál – helyszíni fotókkal

Már csak a holttestét tudták kiemelni a tűzoltók annak az idős férfinak, aki a Kunszentmárton melletti csengedi holtágnál merült el a vízben szombat reggel. Úgy tudjuk, a rendőrség vizsgálja a tragédia okát és körülményeit.

Molnár-Révész Erika

FRISS – 17:30:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hírportálunknak küldött válaszában arról tájékoztatott, hogy a haláleset körülményeit a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

vízbe fulladt egy horgász, tragédia, Kunszentmárton
A rendőrök is sokáig vizsgálódtak a tragédia helyszínén 
Fotó: Donka Ferenc

FRISS – 14:30:
Hírportálunk kérdésére Németh Ádám főhadnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője megerősítette az esetet. Hozzátette: a tragédia helyszínén a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Korábban írtuk:

Információink szerint a csengedi holtágnál horgászott két idős férfi szombat reggel, amikor egyikük bement a vízbe fürdeni, ám hirtelen elmerült.

Motorcsónakkal járták be a tragédia helyszínét

Horgásztársa azonnal értesítette is a hatóságokat. A tűzoltók motorcsónakkal keresték az eltűnt férfit, de már csak a holttestét találták meg.

Kilencvenesztendős volt az elhunyt horgász

Egy helyszínen horgászó másik férfi elmondta, úgy tudja, egy 90 év körüli horgásztársuk fulladt a vízbe. A megszólaló hozzátette, nagyon régóta jár holtágra, de ilyen rendkívüli eset még nem történt...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában