Szerdai mérleg

2024.07.04. 08:43

A szerda sem telt eseménytelenül a Jászkunságban

Ez történt szerdán.

Szoljon.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes.

rendőrségi,lopás
Illusztráció
Forrás: Getty Images

Egy szolnoki ingatlan utcafronti részére felszerelt betontérhálót távolította el az oszlopokról egy 36 éves helyi lakos július 3-án délelőtt. A férfi nem elégedett meg ennyivel: 3 vascsövet és egy zártszelvényt is zsákmányolt. A tettest azonban tetten érte egy ott dolgozó férfi, így mindent eldobott, ami nála volt és kiszaladt a telekről. Nem jutott messzire, mert az alkalmazott elfogta és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. Az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség kísérlete miatt kihallgatták. Beismerő vallomást tett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában