Filmbe illő jelenet

2024.07.08. 16:30

Az év legbénább rablóját csípték el Karcagon, a profi bűnözők tuti a fejüket fogták

A dohánybolt bevételére fájt a foga a karcagi rablónak, de hiába esett neki az eladónak, csak a jattot tudta felmarkolni. A „zsákmányból” aztán épp a helyi italboltban iddogált, amikor váratlan vendégei érkeztek.

Rózsa Róbert

Alighanem az év legpitiánerebb rablója került rendőrkézre vasárnap, Karcagon. Történt ugyanis, hogy egy férfi aznap délelőtt belépett egy helyi trafikba, és minden előzmény nélkül belépett a pult mögé, majd bántalmazta az eladót, miközben a bevételt követelte. A kassza tartalmára azonban hiába ácsingózott, nem sikerült kivennie a pénzt. Jobb híján kiürítette a borravalós poharat, amelyből összesen kétezer forintot „zsákmányolt”.

rabló, dohánybolt, Karcag
Le akarta nyúlni a rabló a karcagi dohánybolt bevételét, de csak a borravalós perselyig jutott
Fotó: police.hu

Mint az esetről beszámoló Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, a rabló tettét bejelentették, a karcagi rendőrök pedig a tőlük megszokott alapossággal és elszántsággal eredtek az elkövető után. Munkájukat kamerafelvételek segítették. Ennek köszönhetően alig több mint egy óra alatt kézre került a gyanúsított.

Akire éppen egy helyi italboltban nyitottak rá, amint a dohánybolti zsákmányából vásárolt sört gurítja le a torkán.

A hűsítő után hűsölés következett: mint a rendőrség közölte, a férfit rablás bűntett miatt kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában