Lángok martalékává vált

2024.07.25. 11:20

Ennyi maradt az M4-es autóúton kiégett kamionból

Lángokban állt egy kamion pótkocsija szerdán az M4-es autóút Abonyt elkerülő szakaszán. A hatalmas füstöt még Szolnokról is lehetett látni. Ennyi maradt a rakmányából…

Pakainé Pusztai Nóra

Kigyulladt egy műanyag maszkokat, illetve azok gyártásához szükséges gépeket és alapanyagot szállító kamion szerda délelőtt az M4-es autóút Abonyt elkerülő szakaszán, a Budapest felé vezető oldalon. Mindössze romok maradtak a rakományból.

Ennyi maradt a kamion rakományából, az M4-es főúton vált a lángok martalékává a pótkocsi 
Forrás: JNSZ VMKI

– A sofőr még időben szét tudta kapcsolni a vontatót és a pótkocsit, így csak az utóbbi károsodott. A szolnoki hivatásos tűzoltók hab- és vízsugarakkal fékezték meg a lángokat, melyek mintegy százötven négyzetméteren átterjedtek az út melletti aljnövényzetre is – közölte Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, korlátozni kellett a forgalmat egy időre. Az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indult.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!