Bántalmazás

2024.07.16. 19:30

Gyermekbántalmazás történt a szolnoki kalandparkban: felrúgta a gyereket a felügyelője - videóval

Elképesztő, megdöbentő, de leginkább felháborító képsorokat rögzített a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kamerája a szolnoki kalandparkban a minap. Az elítélendő esettel kapcsolatban a rendőrség nyomozást folytat.

Rimóczi Ágnes

Szomorú eset történt az elmúlt hétvégén az oly' sokak számára élményt nyújtó szolnoki kalandparkban. Egy gyerekcsapat töltött kellemes perceket a csónakázótó melletti játéktéren, ám a szórakozás hirtelen rémálommá változott. Hogy mi történt, arról a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. Osztott meg felkavaró videófelvételt a társaság közösségi oldalán.

gyermekbántalmazás
Videóból kivágott részlet a gyermekbántalmazásról
Forrás: NHSZ Szolnok Facebook-oldala


– A régió leglátogatottabb kalandparkjába sokfelől érkeznek csoportok. A kalandparkot azért hoztuk létre, hogy a gyerekek jól érezzék ott magukat. Szívesen látunk mindenkit, azt azonban nem gondoltuk, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennünk – írták a társaság illetékesei a képsorok mellé.

Ahogy a videófelvételen is jól látszik:, egy felnőtt, mint kiderül: a csapat egyik felügyelője, felrúg egy kisgyermeket.

– A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük. A rendőrségi feljelentést megtettük – nyomatékosították a bejegyzésben a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kollégái.

Mindezt telefonon is megerősítette és hangsúlyozta Lits László. Ahogy a társaság ügyvezető igazgatója hozzátette: mélységesen felháborította mindannyiukat az eset.

– A kamerafelvételen látszik, hogy a kollégánk épp nem látta az esetet, de érzékelte, hogy valami történt. Szóváltás volt, néhány gyerek sírt. Később visszanézte a felvételeket, azonnal jelezte nekünk az esetet, s mi hétfőn megtettük a feljelentést. Nem adhatunk teret semmilyen formában a gyermekbántalmazásnak. Emellett kiállunk – hangsúlyozta Lits László.

Az esettel megkerestük a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságot.

– A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt a rendőrség nem ad – mondta el hírportálunknak András Hunor Lehel, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!