Megrendítő eset

2024.07.19. 15:38

Külföldön tartózkodik a gyermekbántalmazó, eddig nem tudta kihallgatni a rendőrség

A rendőrség is nyomoz a szolnoki kalandparkban történtek miatt. A világhálót is bejárta az a felvétel, ahogy Agócs Tibor felrúg egy kisfiút. A gyermekbántalmazási eset kapcsán a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken adott ki közleményt.

Pakainé Pusztai Nóra

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken kiadott közleményében. 

A videóból kivágott részlet a gyerekbántamazásról
Forrás: NHSZ Szolnok Facebook-oldala

A gyermekbántalmazásról videó készült

Részletezik: a szolnoki kalandpark üzemeltetője 2024. július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetről videófelvétel készült, amely azonnal elterjedt az interneten.

Egy nap alatt beazonosították az elkövetőt

– A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A nyomozók haladéktalanul megkezdték a körülmények tisztázását a sértett és az elkövető kilétének megállapítása érdekében. Beszerezték az adatokat, elemezték a kamerafelvételeket és tanúkat hallgattak ki – sorolták.

A nyomozás eredményeként a feljelentést követő napon megállapították a sértett gyermek személyazonosságát, és kétséget kizáróan beazonosították az elkövető kilétét is. 

Nem szenvedett sérülést a gyermek

Közölték: az orvosi látlelet és vélemény alapján a gyermek nem szenvedett sérülést a bántalmazás során.

– A beazonosított férfi jelenleg külföldön tartózkodik, ezért gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor – írták a police.hu-n.

A rendőrség vizsgálja, hogy más, vagy súlyosabb bűncselekmény megvalósult-e az ügyben, a közlemény frissítését ígérték.   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!