Frissítve

2024.06.20. 19:13

Hulladéklerakóban ütött ki tűz Tiszafüreden

Tűz ütött ki Tiszafüred külterületén. A tűzoltók két vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

Köllő Judit

FRISS – 21:57:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a tiszafüredi, a mezőkövesdi és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak a lángok megfékezésén Tiszafüred külterületén, ahol mintegy ezerötszáz négyzetméteren ég a kommunális szemét egy hulladéklerakóban. Az egységek hét vízsugárral oltják a tüzet. 

tűz
Fotó: Tóth Imre / Forrás: Illusztráció

A telep tulajdonosa korábban gondoskodott erőgépről, amellyel átmozgatják a szemetet, a terület nem égő részére pedig földet hordanak, amelyet később az oltandó terület letakarására fognak használni.

Korábban írtuk:

Mintegy ötszáz négyzetméteren kapott lángra a kommunális szemét egy hulladéklerakóban, Tiszafüred külterületén csütörtök délután. 

A város hivatásos tűzoltói érkeztek elsőként a helyszínre, két vízsugárral kezdték oltani a lángokat. A telep tulajdonosa gondoskodott erőgépről, amellyel jelenleg is átmozgatják a szemetet. Az esethez tartanak a mezőkövesdi és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában