Nem semmi adat jött ki

2024.06.26. 16:30

Hosszú számolásba kezdtek a rendőrök, amikor összeállították a hidai férfi bűnlajstromát

A léha életet élő fiatalember Jánoshida lakosait károsította meg rendszeresen. Kerékpár, fűkasza, de gáz-riasztó fegyver eltulajdonítása is szárad a lelkén. A nyomozók végül letartóztatták, a fiatal beismerte a lopást.

Kovács Berta

Egy 20 esztendős jánoshidai fiatalt többrendbeli lopással gyanúsítanak a nyomozók. 

lopas,hidai,férfi,bűn
Őrizetbe vették a 13 bűncselekménnyel gyanúsított férfit
Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi júniusban legalább három magánházba tört be. Egyik helyről ütvefúrót, a másik helyről különféle használati cikkeket, a harmadik sértettől a falnak támasztott kerékpárját lopta el. A rendőrök valamennyi bejelentést a szokásos alapossággal vizsgáltak ki: helyszíni szemlét végeztek, kamerafelvételeket elemeztek, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. A munka meghozta a sikert, a tettest elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Ott azonban nemcsak három, hanem 13 bűncselekménnyel gyanúsították meg. A férfi beismerő vallomást tett – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Valamennyi bűncselekmény jánoshidai sértettekhez köthető, a műszaki cikkeken át a gáz-riasztó fegyverig, az aggregátortól a benzines fűkaszáig széles volt a lopási paletta. Az értékeket eladta és az ebül szerzett pénzből élt. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában