Frissítve

2024.06.19. 07:03

Kigyulladt egy tiszakürti családi ház – galériával

Egy lakóház gyulladt ki Tiszakürtön kedden éjszaka.

Rimóczi Ágnes

Frissítés 10:04:

kigyulladt,
A ház teljes terjedelmében égett
Forrás: Kunszentmárton HTP

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóosztályának beszámolója szerint a tűzben egy gázcsonk megsérült, amelyből a kiáramló gáz szintén meggyulladt.

A kunszentmártoni, kiskunfélegyházi és szarvasi hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral fékezték meg a lángokat, amelynek köszönhetően a tűz a lakótérbe nem terjedt át.

Az egységek ezt követően az izzó részeket felszámolták, illetve az ingatlanból mentették ki az értékeket. A szolgáltató a beavatkozás miatt elzárta a gázt, emiatt egy időre az egész településen szünetelt a szolgáltatás.

A házban senki sem tartózkodott az eset idején, így személyi sérülés nem történt.

Korábban írtuk: 

Tűz ütött ki Tiszakürtön. Az Álmos utcába, egy lakóházhoz riasztották a tűzoltókat kedden éjszaka. 

– Kigyulladt egy családi ház az Álmos utcában. A mintegy száz négyzetméter alapterületű ingatlan tetőszerkezete teljes terjedelmében égett – tájékoztatta hírportálunkat a katasztrófavédelem. 

– A kunszentmártoni, kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat – közölték az illetékesek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!