Baleset

2024.06.30. 14:28

Törmelékmező a főúton, kanyarodó traktor pótkocsijába csapódott egy autó Kunszentnél– galériával

Ketten sérültek meg abban a balesetben, amely a 45-ös főúton, Kunszentmárton és Szentes között történt. Egy személyautó neki csapódott egy kanyarodó traktor által húzott két pótkocsi egyikének.

Donka Ferenc

A személyautó Szentes felé haladt, amikor egy kanyar után a két pótkocsit vontató traktor épp balra nagy ívben akart lekanyarodni, és így az odaérkező autó elé fordult. Az autó az egyik pótkocsi oldalának csapódott, majd megpördülve az út szélén állt meg. 

baleset,
A baleset helyszíne
Fotó: Donka Ferenc

Információnk szerint a gépkocsit egy fiatal férfi vezette, ő és női utasa sérült meg, a mentők mindkettőjüket kórházba szállították, míg a traktort vezető férfinak nem esett baja. A szentesi tűzoltók áramtalanították a totálkárosra tört személyautót, a baleset miatt több órára teljesen lezárták a 45-ös főút érintett szakaszát. 

A nyári munkák miatt sok mezőgazdasági jármű van az utakon, a lassú járművek miatt fokozott figyelemmel érdemes vezetniük a sofőröknek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában