Kattant a bilincs

2024.03.07. 13:31

Még az esőcsatornát is elvitték, de valaki felismerte őket: lebuktak a tiszabői testvérek

Három tiszabői helyszínre is ki kellett menniük a karcagi rendőröknek március 6-án. Minden esetben lopásról kaptak bejelentést, kiderült, a fosztogatók egy rendőrség előtt sem ismeretlen testvérpár voltak, akiket végül elfogott és gyanúsítottként hallgatott ki a hatóság.

Molnár-Révész Erika

Egy nap alatt három tiszabői helyszínről is bejelentést tettek lopás miatt még március 6-án. Az ismeretlen fosztogató az egyik ingatlan fatárolójából több akácrönköt, a másik ház melléképületéből fűnyírót, gumiabroncsokat és hűtőgépmotort, a harmadik portáról pedig az esőcsatorna csőből több métert, illetve 10 méter drótkerítést vitt el.

Forrás:  Police.hu

– Az egyik sértett látta az elkövetőket, akiket meg is nevezett a helyszínre érkező rendőröknek. Az egyenruhások a 18 és 22 éves helyi testvérpárt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. Nem voltak ismeretlenek a nyomozók előtt, korábban is követtek el hasonló lopásokat a településen.

Az ügyeket egyesítették, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket – tájékozatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette, a Karcagi Rendőrkapitányság hatrendbeli lopás miatt folytat eljárást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában