Határvadászat

2024.03.28. 21:00

Hétvégén Törökszentmiklóson és Mezőtúron toboroznak a rendőrök

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a határképzés iránt érdeklődők jelentkezését.

Rimóczi Ágnes

A rendőrök ezen a héten a Jászkunság tizenhárom településén, tizennyolc helyszínen várták a határvadászképzés iránt érdeklődőket. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint munkatársaik vármegye szerte több helyen adtak tájékoztatást a toborzópontoknál megjelenteknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról.

határvadász, toborzás
Forrás: police.hu

A rendőrök valamennyi helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a rendőrség oldalán.

– A hétvégén, nagypénteken a törökszentmiklósi Kossuth téren délelőtt kilenc és fél tíz között, míg március 31-én vasárnap a mezőtúri piactéren találkozhatnak a kitelepült toborzótisztekkel – közölték az illetékesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában