Lebukott

2023.10.26. 17:30

Meglopta a könyvárust, de nem olvasni akart a szolnoki tolvaj

Elterelte az eladó figyelmét, mielőtt akcióba lépett.

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shuterstock.com

Október 25-én történt, hogy egy Szolnok központjában lévő, könyveket árusító pultnál egy férfi elterelte az eladó figyelmét, majd eltulajdonította hátizsákját, amelyben személyes iratait, bankkártyáját és 6000 forintot talált. Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta hírportálunkat.

A helyszínre érkező rendőrök a közterületi kamerák felvételei alapján, valamint személyismeretüknek köszönhetően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, rendőrségi szóvivő.

A körözött férfit nem sokkal később, még aznap, este tíz órakor Szolnok belterületén elfogták, majd átvizsgálták a ruházatát, zsebéből előkerült a sértett személyazonosító igazolványa, bankkártyája, SZÉP kártyája és a pendrive. 

Az elkövető
Forrás: Police.hu

A 28 éves helyi férfi elmondta a rendőröknek, hogy a lopott táskát egy bokros részen eldobta. Megmutatta a helyet, így a nyomozók azt is megtalálták.

A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd lopás vétség gyanúja miatt kihallgatták, így beismerte a tettét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában