Új fejezet kezdődik

2024.09.14. 14:30

Béres Marcell lett a Béres Gyógyszergyár új elnöke

Idén szeptemberben egy új fejezet kezdődik a szolnoki gyógyszergyárat tulajdonló Béres-cégcsoport történetében. Béres Marcell viszi tovább a céget.

Mészáros Géza

Magyarország piacvezető gyógyszergyára ismét generációváltáshoz érkezett. Dr. Béres József, aki közel huszonöt évig volt a vállalat elnöke, átadja pozícióját fiának, Béres Marcellnek.

Béres Marcell
Előttem az elődöm, mögöttem az utódom: Béres Marcell (jobbról) váltja édesapját, dr. Béres Józsefet a szolnoki Béres Gyógyszergyárat tulajdonló Béres cégcsoport elnöki posztján
Fotó: Béres cégcsoport

Az 1989-ben alapított Béres Gyógyszergyár történetében ez már a második generációváltás. Az id. dr. Béres József innovatív találmányára alapozva született vállalat az elmúlt évtizedek során, ifjabb dr. Béres József elnöksége alatt Magyarország legnagyobb családi tulajdonban lévő gyógyszergyárává fejlődött, melynek Szolnokon előállított termékei nemcsak Magyarországon, hanem határainkon túl is elismert márkákká váltak.

Kevés olyan vállalat van, ahol a márkanév egyben a család neve is.

– Ez számomra nemcsak extra felelősséget, de extra motivációt is ad! Együtt nőttem fel a Béressel, lépésről lépésre, kényszerérzet nélkül alakult ki bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, hogy szeretném egyszer átvenni, egy következő szintre emelni. Büszke vagyok arra, hogy generációról generációra adjuk át azokat az értékeket, amelyek sikeressé tettek bennünket, hogy a folytonosság, a tradíció és a megújulás, a folyamatos innováció nálunk kéz a kézben járnak – mondta Béres Marcell.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!