Szerelmi próbatétel

3 órája

Kísértés Máté Briginél töltötte az éjszakát

A csábításnak nehéz ellenállni, a TV2 A Kísértés reality show-ja is ezt bizonyítja. Egyre több a konfliktus és bonyolódnak a szálak a villában. Kísértés Máté viszont egyre közelebb kerül Brigihez.

Pakainé Pusztai Nóra

Egy thaiföldi piacon ragadta magához a kezdeményezést Kísértés Máté. A TV2 reality show-jában szerelmes párokat tesznek próbára. Brigi Dusán jegyeseként költözött a villába, de az elmúlt heteknek elbizonytalanodott kapcsolatukat illetően. A Kísértésben Máté folyamatosan csapja a szelet a fiatal lánynak, legutóbbi randijukon tücsköt és bogarat kóstoltak.

Kísértés Máté, randi, Brigi, TV2
Tücsköt, bogarat kóstolt Kísértés Máté legutóbbi randiján Brigivel
Forrás: TV2 videó

Talán meghozta a várt eredményt a közös randi Brigivel. A szolnoki személyi edző saját elmondása szerint gyomorgörccsel felérő izgalommal készült a találkozásra. Egy thaiföldi piacon sétálva fedezték fel az ország gasztronómiai csodáit. A kellemes kiruccanás, a randi megtette hatását, a fiatalok teljesen egymásra hangolódtak. 

Alig bírt magával Kísértés Máté, megtáncoltatta Brigit

Az eddig oly nehezen került testi kontaktust sem tudták tovább odázni, és napról napra egyre közelebb kerültek. Végül Kísértés Máté Brigi szobájában töltötte az éjszakát. Bár még nem aludtak együtt, a fiatalember csak a kanapén kapott helyet, de reméli, hamarosan megtörik a jég. A TV2 reality show-ját nyomon követhetik hétfőtől csütörtökig minden este fél 10-től.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!