Reality

2024.09.03. 10:53

A Kísértés: igazi lovagként viselkedett Máté

Néhány napja indult el a TV2 régi-új reality műsora. A Kísértésben szerelmes párokat tesznek próbára, négy pár hölgy és férfi tagjainak kegyeiért folyik a harc. A szolnoki Kovács Máté kísértőként tűnik fel a műsorban, legutóbb Brigit vigasztalta.

Pakainé Pusztai Nóra

Kovács Máté

Forrás: Facebook.com / Kovács Máté

Dráma a villában! A TV2 új reality műsorát Thaiföldön forgatták, négy pár 10-10 kísértővel költözött be egy-egy luxusvillába, a hölgyek és férfiak el is köszöntek egymástól, hogy belevágjanak a kalandba. Inge és Lóri, Dorina és Noel, Brigi és Dusán, valamint Linda és Gergő teszi próbára kapcsolatát.

A TV2 új realityjében szolnoki szereplő is látható
Forrás: TV2

Már a második nap hangot adott a varázsgömb, ami azt jelenti, hogy valaki átlépte a vörös vonalat. Brigi pánikba esett, hogy Dusán miatt szólt a jelzés, kiborult. A szolnoki Kovács Máté kísértőként költözött a villába, azonnal Brigi a vigasztalására sietett. De vajon sikerrel járt?

Lovagias cselekedete csak az első lépése a csábításnak, saját elmondása szerint is apró gesztusokkal szeretne közelebb kerülni a lányhoz. Aki kíváncsi a folytatásra, kövesse hétköznap esténként A Kísértést, az új részek hétfőtől csütörtökig 21.30-kor kerülnek képernyőre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!