A Kísértés

2024.09.05. 15:00

A hódítás klasszikus útját választotta Máté – videón mutatjuk, mivel lepte meg kiszemeltjét

Megcsalás, kitartás, csábítás. Az utóbbi napok nem teltek eseménytelenül a thaiföldi villákban. A Kísértés előző adásaiban a tábortűz ceremónia során fény derült az eddig történtekre. Ismét eljött Máté pillanata.

Pakainé Pusztai Nóra

Még csak alig néhány napja követhetik figyelemmel a nézők a TV2 legújabb realityjét, A Kísértésben már ezer szálon futnak az események. Négy pár költözött be a thaiföldi villákba, hogy szerelmüket próbára tegyék. Kinek jobban, kinek kevésbé sikerültek az első napok. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a félrelépést jelző vörös gömb hamar felvillant. A lányok csak találgatták, hogy ki lehetett a bűnös. Várták, hogy fény derüljön az eddig történtekre.

A Kísértés, Kovács Máté
Kovács Máté
Forrás: Facebook.com / Kovács Máté

A tábortűz ceremónia fellebbentette a leplet a titokról. A szereplők párjaikról rövid videókat nézhettek meg. Cynthia kísértésének Gergő nem tudott ellenállni, de a többi lány sem feltétlenül elégedett párja viselkedésével. Brigi is igencsak kiborult, a szolnoki kötődésű szereplő, Kovács Máté egyből a vigasztalására sietett. Vajon közöttük is alakul valami? A fiatal testépítő próbálta meggyőzni Brigit, hogy egy nő nem ezt érdemli. Sőt a következő reggel egy kedves gesztussal ébresztette a lányt, a kertben virágot szedett neki, a vázába állított csokorral lépett a szobába. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!