A Kísértés

1 órája

Mátét megkörnyékezte a „zöldszemű szörny” – videóval

Folyamatosan a változások a thaiföldi villákban. Szövevényes szálak alakulnak ki A Kísértés szereplői között. Két hete fut a TV2 legújabb realityje, amiben szerelmes párokat tesznek próbára. Szakításnak lehettek a nézők szemtanúi, a szolnoki Kovács Máté ezzel egyidőben egyre közelebb kerül Brigihez. Vajon sikerül elcsábítania?

Pakainé Pusztai Nóra

A Kísértés villáiban alakulnak a kapcsolatok. A TV2 realityjében szerelmes párokat tesznek próbára, a két hét alatt Linda már nem bírta tovább párja férelépéseit, kimondta a szakítást és véget vetett a játékuknak. Új pár költözött be a fiúk és lányok villájába, ami felkavarta az eseményeket, megbolygatta a szálakat. Az új kísértők érkezése sem hagyott nyugalmat. 

A Kísértés
A szolnoki Kovács Máténak kihívója érkezett a villába, vajon ki tudja elcsábítani Brigit?
Forrás: TV2.hu

A szolnoki Kovács Máté továbbra is Brigit ostromolja. Nem telik el úgy nap, hogy valamilyen kedvességgel, bókkal, ne legyesgesse a fiatal lány hiúságát. Lombardo beköltözése viszont bekavart a képbe. Kiderült, Máté, hogy reagál a helyzetre, erősen küzd a féltékenységgel, melyet a lány sem hagyott szó nélkül. Brigi és Máté kapcsolatának alakulását a TV2-n hétköznap esténként is nyomon követhetitek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!