A Kísértés

2024.09.11. 11:00

Kísértésbe esik Brigi, és beválik Máté terve?

Több mint egy hete ostromolja TV2 realityjében a szolnoki Kovács Máté Brigit. A Kísértés című műsor lényege, hogy pár hölgy és férfi tagjai kísértőkkel költöztek be egy-egy villába, hogy próbára tegyék szerelmüket.

Pakainé Pusztai Nóra

A szolnoki Kovács Máté A Kísértés villájában már az első pillanatban kiszemelte magának Brigit. A TV2 realityjében a cél, hogy a párok próbára tegyék szerelmüket, ezért kísértőikkel beköltöztek egy thaiföldi villába. 

A Kísértés
A Kísértés egyik kísértője a szolnoki Kovács Máté
Forrás: TV2

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Máté, az egyik kísértő igazi lovagként ostromolja az egyik lányt. Brigi láthatóan élvezi a figyelmet, de más fiúk felé is kacsingat. Vajon beválik Máté terve, hogy apró kedvességgel vegye le a lábáról a lányt? Úgy tűnik Brigi hezitál, legutóbbi beszélgetésükkor éppen azt említette Máténak, hogy talán mást hívna randevúra, amitől a fiú kiborult. A bimbózó szerelem következő fejezeteit nyomon követhetik hétfőtől csütörtökig este 21:30-tól a TV2-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!