Krimi

2 órája

Puskás-Dallos Peti kimondta, amit mindenki gondol Sallai Nóra balesetéről

Sallai Nóra 5 éves kisfiának halálhíre az egész országot megrázta. Több ismert ember is felháborodott üzenetet küldött az eset kapcsán.

MW

Puskás-Dallos Peti felháborodott bejegyzést tett közzé Sallai Nóra balesetéről

Forrás: RTL

Puskás-Dallos Peti a Jóban Rosszban színésze is volt, így jól ismerte Sallai Nórát. A színész-énekes szerint borzalmas, ami történt, véget kell vetni az ilyesfajta ámokfutásoknak: értelmetlen halálról és egy család tönkretételéről írt közösségi oldalán.

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot. Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már, hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül… pedig semmi mást nem csináltak, csak ugyanazt, mint mindennap: tartottak haza gyalog, vártak a buszmegállóban, bicikliztek át a hídon, ültek együtt az autóban, lehet zenét hallgattak, meséltek a napjukról egymásnak, majd véget ért minden” – írta az énekes.

„Azért mert részegek vagytok, be vagytok drogozva, mert versenyeztek, mert villogni akartok, mert f.szgyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok. Sallai Nóra a kolléganőm. Amióta olvastam, mi történt, nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rájuk, ne imádkoztam volna, hogy felépüljenek… nem tudom ezek után mit lehet mondani” – tette hozzá.

A színész-énekes posztja alatt rengetegen fejtik ki véleményüket, és több ismert ember is megszólalt az ügyben a közösségi oldalán. Legutóbb a a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház üzent a közösségi oldalán, most pedig Tatár Csilla volt az, aki kiosztotta a gyilkost.

Mi kell még ahhoz, hogy szigorodjanak a szabályok? Aki száguldozik az autójával és utána balesetet okoz, az szándékos emberölés a fenébe is! Az autó pedig maga a fegyver! 

- írta az Instagram-történetében. 

Sallai Nóra Alsónémediben szenvedett autóbalesetet kisfiával. Hétfőn kiderült, hogy az ötéves Benedek nem élte túl az ütközést, és a kórházban meghalt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!