Krimi

2 órája

Meg is ölhette volna: sokkoló, hogyan használta fel a gyerekét egy nógrádi bolti tolvaj

11 éves lánya szájába rejtve próbált ellopni egy bizsu nyakláncot egy 34 éves nő Nógrád vármegyében. Egy hipermarket önkiszolgáló pénztáránál alkalmazta az életveszélyes módszert.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság döbbenetes áruházi lopásról számolt be kedden: egy 34 éves drégelypalánki nő három gyermekével ment lopni egy balassagyarmati hipermarketbe. A rendőrség szerint az áruházi lopáson ért nő a gyermeke életét is veszélybe sodorta. Az áruház biztonsági szolgálata október 7-én, hétfőn értesítette a rendőrséget az esetről – adta hírül a Nool.hu.

Az  önkiszolgáló pénztárnál próbálkozott

„A kamerák felvétele alapján az anyuka és gyermekei az önkiszolgáló kasszánál a fizetéskor nem egyenlítették ki egy melegítőnadrág és egy aranyszínű bizsu nyaklánc árát” – közölte a rendőrség. 

Az áruház biztonsági szobájában a személyzet döbbenten szembesült azzal, hogy a nő a 11 éves lánya szájába rejtve próbálta kilopni az üzletből a láncot, ami fertőzésveszélyes, és lenyelése esetén gyermeke egészségét, sőt, rosszabb esetben akár az életét is veszélyeztethette volna.

Az áruházi lopáson ért nő ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek, és a kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény esetleges megvalósulását is vizsgálják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!