Krimi

2 órája

Drámai részletek: ezért halt meg egy egész család egy szegedi lakásban (videó)

Három ember halt meg a napokban Szegeden, egy idős házaspár és 40 éves lányuk. Most újabb részletek derültek ki a tragédiáról.

MW

Szomorú családi dráma bontakozott ki a történetből

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Mint arról korábban hírt adtunk, három holttestet találtak egy szegedi lakásban.  Most újabb információk derültek ki a szívszorító tragédiáról.

A Makkoserdő sort és környékét szerdán tűzoltók, mentők és rendőrök lepték el. Az egyik lakásból ugyanis kellemetlen szag áradt, és az ott lakókat sem látták napok óta a szomszédok. Ők értesítették a hatóságokat.

A család nem nagyon mozdult ki a covid óta
Forrás: Délmagyar / Török János

Mivel az ajtón nem tudtak bejutni a tűzoltók, ezért létra segítségével másztak be az ablakon a lakásba. Három halottat találtak bent: egy negyven év körüli nőt  és a nyolcvan év körüli szüleit. Pillanatok alatt egy családi dráma bontakozott ki. Kiderült ugyanis, hogy a középkorú nő súlyos beteg volt, idős, mozgáskorlátozott szülei ápolták – írja cikkében a Tények.hu.

Évek óta nem mozdultak ki

Elvileg az anyukának is meg a lánynak is erős csontsorvadásuk volt. A covid óta nem jöttek ki, és a bácsit láttam nagyon ritkán éjszaka, hogy rugdossa lefele a szemetet a lépcsőn, de nagyon nem tudott mozogni normálisan

– mondta egy szomszéd.

A Tények.hu információi szerint  a napokban a súlyos betegsége miatt meghalt a negyven év körüli nő. 

A szülők nem tudták feldolgozni a tragédiát, és úgy döntöttek, gyermekük után mennek. A két idős ember néhány órával lányuk halála után öngyilkos lett. Egy ott lakó szerint a bácsi felakasztotta magát.

A rendőrség  kizárta az idegenkezűséget, a tragédiát közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Van segítség! Ha úgy érzi, hogy azonnali segítségre van szüksége Önnek, szerettének, barátjának, ismerősének, vagy munkatársának, a nap 24 órájában lehetősége van támogatást kérni a  Lelki Elsősegély Szolgálat (LESZ) 116-123-as telefonszámán, amely bármely hálózatból a nap 24 órájában ingyenesen hívható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!