MÁV

1 órája

Október 23-án az ünnepnapi menetrend lesz érvényes a vasúton

A nemzeti ünnep alkalmából változik a közlekedési rend: október 23-án, szerdán az ünnepnapi menetrend lesz érvényes a vasúton, míg a helyközi buszjáratok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek – közölte a MÁV Zrt. kedden a Facebookon.

MW

Illusztráció

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Azt írták, hogy a helyjegyek elővételi vásárlásától függően a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza, a Budapest-Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok-Budapest, a Budapest-Nagykanizsa, a Budapest-Keszthely, a Budapest-Békéscsaba, a Budapest-Cegléd-Szeged, a Budapest-Veszprém-Szombathely, a Zalaegerszeg, illetve Göcsej, valamint a Budapest-Pécs vonalon a vonatokat több kocsival indítja el a vasúttársaság.

Lehetőség szerint további kocsikat is forgalomba állítanak a tervezetten felül ha az utasforgalom alakulása ezt megkívánja, és a rendelkezésre álló járművek mennyisége ezt lehetővé teszi

– tették hozzá.

Az autóbuszjáratok október 23-án a munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint közlekednek

– írták, hozzátéve, hogy az áruházak és bevásárlóközpontok zárva tartanak, ezért az ezeket érintő járatok az ünnepnapi menetrendjük szerint indulnak.

Megjegyezték, hogy 

az ünnepi rendezvények miatt egyes településeken forgalmi változásokra is számítani kell.

A részletes információk a Volánbusz honlapján olvashatók.

Október 23-án a HÉV-ek munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek minden vonalon. A részletes menetrendek elérhetők a bkk.hu/menetrendek oldalon - áll a közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában