Pénteki színes hírek

2024.07.05. 10:17

Óriásit bakizott a BBC: élő műsorban mutatták meg a sztárfocista csupasz fenekét (videó)

Alábbi hírfolyamunkban friss információkat talál a labdarúgó-Európa-bajnokságról.

MW

Veszélyben vannak a Ronaldo-rajongók

Cristiano Ronaldo rajongói a németországi Európa-bajnokságon már több problémát is okoztak a szervezőknek azzal, hogy meccs közben próbáltak kedvencük közelébe férkőzni, több-kevesebb sikerrel – emlékeztet cikkében az Origo.

Turkiye v Portugal - UEFA EURO 2024
Egy biztonsági ember egy rajongót távolít el Ronaldo közeléből a Portugália–Törökország meccsen
Fotó: Andrzej Iwanczuk / Forrás: NurPhoto via AFP

A Szlovénia elleni drámai nyolcaddöntő során azonban már hatalmas botrány tört ki, mivel a tizenegyespárbaj közben a pályára befutni igyekvő Ronaldo-rajongókat nemcsak nyakon csípték a biztonsági őrök, hanem agyba-főbe verték. A frankfurti stadionban történt esetről felvételek is készültek, ami után a portugálok felháborodva jelezték az UEFA-nak, hogy a szóban forgó biztonságiakat vonják felelősségre. 

Bild azóta kiderítette, hogy az első ilyen eset után felhívták a biztonsági cégek figyelmét arra, hogy Ronaldo védelmének érdekében nagyobb személyzettel és sokkal szigorúbban kell fellépni a pályára beszaladó szurkolókkal szemben. A lap szerint

 a biztonsági cég egyik vezetője egyenesen fejpénzt tűzött ki a Ronaldo-rajongókra, eszerint minden megfékezett szurkoló után 50 eurós prémiumot kapnak a biztonságiak.

Márpedig ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy brutálisan elbántak a drukkerekkel – írja a Ripost. A frankfurti rendőrség testi sértés miatt nyomozást indított az ügyben.

Óriásit bakizott a BBC: élőben mutatták meg a sztárfocista fenekét (videó) 

Hiába győzték le 3-0-ra a hollandok a románokat, a téma mégsem ez a meccs után, hanem a BBC bakija, amelyet a hollandok öltözőjében követett el – hívta fel a figyelmet az esetre az Origo is.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group D Netherlands v France
A holland válogatott játékosai az egyik Eb-mérkőzésükön
Fotó: Gabriel Bouys / Forrás: AFP

A televíziós csatorna stábja ugyanis hangulatos helyszíni videókat forgatott, hogy a rajongókat ezzel is közelebb hozza a kontinensviadalhoz. Így másfél órával a mérkőzés előtt beengedték a hollandok öltözőjébe is, ahonnan élőben jelentkezett be néhány hangulatképpel. Itt jött aztán a baki, ugyanis egy óvatlan pillanatban az operatőr rajta maradt az egyik éppen öltözködő holland focistának, akinek a meztelen feneke így jól láthatóan bevillant az élő adásba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában