Mindenkinek megvan a maga baja

2024.06.26. 12:47

Mémekkel gúnyolják az angol válogatottat, szúnyoginvázió zavarja a német focistákat

Miközben Gareth Soutgate alibiző csapata már a mémkészítőket is megihlette, addig a német játékosoknak a felkészülését nem várt probléma nehezíti. Ugyanis szúnyoginvázió alakult ki a csapat Nürnberg közelében fekvő Herzogenaurachban található főhadiszállásán.

MW

Eksztázisban az angol szurkoló

Forrás: AFP

Fotó: Gokhan Balci

Vérszívókkal küzdenek a német focisták

A Bild információi szerint a szállást ellepő vérszívókra Julian Nagelsmann szövetségi kapitány panaszkodott, mivel véleménye szerint annyira aggasztó a helyzet, hogy már alig tudnak megmaradni az edzőközpontban.

Abnormális szúnyogpestis van nálunk. Gondoskodnunk kell arról, hogy fújjon egy kis szél, és ne legyen annyi szúnyog – máskülönben el kell mennünk

– mondta a németek szövetségi kapitánya.

A lap információi szerint 

a szúnyogok az elmúlt hetek áradásai miatt terjedtek el, a játékosok így leginkább benti edzéseket tartanak a herzogenaurachi komplexumban, ami egy gyönyörű erdőben található, azonban a játékosok így sem a medencét, sem a kinti pályákat nem tudják használni. 

A csapat 1400 négyzetméteres központjában hagyományos bajor fából épült lakóegységeket alakítottak ki, amelyek vonzzák a rovarokat – tudta meg az Origo.

A probléma orvosolására szúnyogriasztókat osztottak ki, míg a hálószobákban szúnyoghálókat helyeztek fel. A válogatott kapusa, Manuel Neuer úgy fogalmazott, ezek nélkül aludni sem tudnának, olyan súlyos a helyzet.

Az angolokon röhög a világ

Az idei foci-Eb-n az előzetesen a végső győzelemre is esélyesnek tartott angol válogatott úgy nyerte meg a csoportját, hogy két döntetlen mellett mindössze egyszer tudott nyerni, és csupán két gólt szerzett. A meglepő teljesítmény miatt az angolokon röhög az internet világa, számtalan vicces mém született – vette észre az Origo

Gareth Southgate elképzelt jegyzetfüzete:

Harry Kane, miután megérkeztek az angolok az Eb-re: 

Ne állítsák le a motort, nem maradunk sokáig.

Harry Kane
Harry Kane üzenete a pilótáknak
Fotó: X

Lehet, hogy tényleg ezt gondolják az angol szurkolók:

Az Anthony Gordonról készült videó jól megmutatja, hogy mekkora élmény követni az angol válogatott mérkőzéseit:

További mémek ITT nézhetőek meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában