Körkérdés

2024.06.14. 20:00

Mire lehet képes a magyar válogatott az Európa-bajnokságon? Szurkolókat kérdeztünk – videóval

Pénteken este a Németország–Skócia mérkőzéssel kezdődik meg a 17. Labdarúgó-Európa-bajnokság. A magyar válogatott szombaton 15 órakor Svájc ellen mutatkozik be a kontinensviadalon, majd jövő szerdán 18 órakor a németekkel, vasárnap 21 órakor pedig a skótokkal találkoznak a mieink. Szolnokon az utca embereit kérdeztük arról, mire számítanak Marco Rossi együttesétől az Eb-n.

Kovács Levente

A várakozásnak vége, pénteken rajtol a labdarúgó-Európa-bajnokság. Szolnokon az utca embereit kérdeztük arról, hogy mire lehet képes a magyar válogatott az Eb-n. A legtöbben továbbjutásban bíznak, volt, aki elmondta, hogy négy pontra lesz minimum szüksége ahhoz a Szoboszlai Dominikéknak, hogy sikerrel vegyék a csoportkört, de olyan is akadt, aki nem követi a futballt.

magyar válogatott, Szoboszlai Dominik, Európa-bajnokság
A szurkolók többsége a magyar válogatott továbbjutását várja a csoportból
Fotó: Szabó Miklós/ Nemzeti Sport

Belebotlottunk a Szolnoki MÁV korábbi játékosába, Rokszin Ádámba is, aki szerint sok múlik a formaidőzítésen és bízik válogatottunk fiatal játékosaiban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!