mindenhogy finom
2019.09.04. 15:28
10 dolog, amit jó tudni a krumpliról!
Imádjuk sütve, főzve, tepsiben pirítva. A burgonya a kedvenc köretünk, egy magyar éves krumplifogyasztása 60 kiló.
Forrás: Shutterstock
Szinte mindennap kerül valamilyen burgonyás étel az asztalra, kivéve talán a diétázóknál, hiszen a szénhidrátban gazdag krumpli nehezen illeszthető bele az életmódváltásba. Az azonban biztos, hogy nehéz nélküle elképzelni a vasárnapi rántott húst. És mi lenne velünk olyan egytálételek nélkül, mint a rakott krumpli, a krumplis tészta, vagy a paprikás krumpli?
A Vidék Íze összeszedett néhány tudnivalót az egyik kedvenc alapanyagunkról.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre