Futsal

2024.05.07. 19:00

Vereséggel zárta a szezont a Tiszaföldvár SE

A Tiszaföldvár SE két góllal kikapott a Kincsem Futsal csapatától utolsó fordulóban az NB II. Keleti csoportjának felsőházi rájátszásában.

Kovács Levente

A Tiszaföldvár SE a NB II. Keleti csoportjának felsőházi rájátszásának utolsó, tizedik fordulójában a második helyen álló Kincsem Futsal csapatához látogatott.

Illusztráció
Fotó: Getty Images

Kincsem Lovaspark Futsal–Tiszaföldvár SE 6–4 (3–3)

Tiszaföldvár: Sándor B. – Sindel, Benedek Zs., Szentmiklósi, Kasik. Csere: Légrádi (kapus), Sipos M., Pintér V., Balla, Szabó T. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Puskás (10., 11., 38.), Vörös (12., 35.), Gerhardt (30.), ill. Sipos (8.), Vörös (16. – öngól), Kasik (20.), Sindel (33.).

A tiszazugiak bajnoki címét már nem fenyegette veszély, így számukra tét nélküli volt a mérkőzés. A találkozó első félidejében három-három alkalommal találtak be a csapatok. A második játékrészben azonban a földváriaktól csak Sindel Roland volt eredményes, míg a tápiószentmártoniak megduplázták találataik számát, így alakult ki a 6–4-es végeredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában