Cselgáncs

2024.05.02. 15:32

Szolnoki éremszerzések a Budapest Judo Kupán

Immár harminchetedik alkalommal rendezték meg a Budapest Judo Kupát, ezúttal az UTE Horváth István Judo Csarnokban, amelyen a Szolnoki Sportcentrum versenyzői is részt vettek.

Kiss Ádám

Az 1987 óta szervezett megméretésre évről-évre egyre többen neveznek, a tavalyi évben például rekordszámú jelentkezés érkezett. A népes nemzetközi mezőnyben Török Ferenc tanítványai idén is remekül szerepeltek, három éremmel tértek haza.

Judo Kupa, Budapest, Kelemen Adél
Kelemen Adél (balra) ezüstéremmel tért haza a 37. Budapest Judo Kupáról
Forrás: Budapest Judo Cup Facebook oldala

Az U18-as korcsoportban Bohdan Pisjak harmadik lett a 81 kilogrammos súlycsoportban, Hajdú Levente az ötödik helyet szerezte meg a 90 kilogrammosok között, míg Mondok Viktóra a +70 kilogramm hetedik helyén végzett.

Az U23-as nyílt országos bajnokságon ezüstérmet szerzett a 63 kilogrammos súlycsoportban induló Kelemen Adél, valamint Vjacseszlav Porsin is a 90 kilogrammosak között. Sztaniszlav Sahir a 81 kilogrammos, Mondok Viktória pedig a +78 kilogrammos kategóriában a hetedik helyen zárta a viadalt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában