Labdarúgás

2023.06.18. 17:40

A válogatottól érkezik a Tiszakécske új edzője

Kiderült, ki váltja Klausz Lászlót a kispadon.

Kovács Levente

Vas László (középen) lett a Tiszakécske új vezetőedzője

Fotó: tiszakecskefoci.hu

Régiónk együttese, az NB II-ben szereplő Tiszakécske Vas Lászlót nevezte ki új vezetőedzőjének a következő szezonra, miután az előző idény végén a klub menesztette Klausz Lászlót. Vas korábban Gera Zoltán mellett dolgozott az U21-es válogatottnál, korábban pedig a PMFC-t irányította négy éven keresztül, előtte pedig Bódog Tamás stábjában is fontos szerepet vállalt a DVTK-nál.

Az újdonsült vezetőedző a Tiszakécske honlapjának elmondta, nagyon jól érezte magát az U21-es válogatott stábjában, ahol nagyon jó közösség alakult ki és eredményes szakmai munka folyt, így okozott pár álmatlan éjszakát meghozni a döntést a váltás mellett. A tiszakécskei szerepvállalás mellett végül az döntött, hogy érezte, hogy klubunknál mindenképpen őt szeretnék vezetőedzőnek. A szakember teljes erőbedobással a tiszakécskei feladatára fókuszál, így településünkre költözik. A TLC keretének tagjaira már a hétvégén orvosi vizsgálatok és felmérések várnak, június 19-én hétfőn pedig már megkezdődnek a közös, labdás edzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában