LABDARÚGÁS

2020.06.18. 10:09

Szolnoki edzőpáros irányít az újoncnál

A harmadosztály Keleti csoportjának élén végzett a DEAC a csonka idényben, így a következő szezonban már az NB II.-ben szerepel. A debreceni egyetemi klub kedden bemutatta a szakmai stáb két új tagját: Balogh Pál lesz a vezetőedző, munkáját pedig Antal Gábor segíti majd.

Varga Balázs

Balogh Pál lett az új vezetőedző

Fotó: haol.hu/Kiss Annamarie

A két szolnoki születésű szakember játékos-pályafutása nagy részét a MÁV FC-ben töltötte, majd 2016-tól két éven át együtt irányították is a kék-fehér csapatot a másodosztályban. Balogh Pál aztán az elmúlt két évben a szintén második ligás Dorog együttesénél dolgozott szakmai igazgatóként, miután 2018-ban elvégezte a pro licences tanfolyamot. A 45 éves tréner számára nem lesz ismeretlen terep a hajdúsági város.

Balogh Pál lett az új vezetőedző
Fotó: haol.hu/Kiss Annamarie

– A feleségemet Debrecenben ismertem meg. Labdarúgóként is szerettem volna itt pályára lépni, ez mégsem jött össze. Közel hét éve dolgozom az NB II.-ben. Antal Gáborral – aki a csapat pályaedzője lesz – jól ismerjük egymást, hiszen hosszú ideje dolgozunk együtt. Első körben szeretnénk stabilizálni helyünket a másodosztályban. Úgy vélem, kis lépésekben lehet előrehaladni. A szenvedélyt, az alázatosságot, a kohéziót és az állandóságot elengedhetetlennek tartom. Bízom benne, hogy sikeres lesz az együttműködés – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a két plusz két évre aláíró vezetőedző a bemutatáskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában