Közlekedés

2024.05.09. 19:32

Javítják az utakat, forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén Szolnokon

Garanciális javításokat végeznek hétvégén a 4. számú főúton a Kertész úti csomópontnál, valamint a Tószegi út Hunor utcai kereszteződésében. Az érintett területen szakaszos útszűkület és sávlezárás várható.

Molnár-Révész Erika

Május 10-től, péntektől, várhatóan május 12-ig vagyis vasárnapig reggel 9 órától délután 15 óráig a 4. számú főút Kertész úti csomópontjánál a le- és felhajtó ágakban, valamint a Tószegi út Hunor utcai kereszteződése és a 4. számú főút Tószegi úti csomópontja közötti szakaszon garanciális javítási munkálatokat végeznek.

forgalomkorlátozás
Illusztráció
Forrás: Getty Images

Az érintett szakaszokon jelzőőrös forgalomirányítás mellett szakaszos útszűkület várható, illetve szakaszos sávlezárás várható. A munkálatok ideje alatt torlódásra kell számítani – tájékoztatott a szolnoki önkormányzat. A közlemény szerint az ütemezés az időjárás függvényében változhat. Az aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ÚTINFORM szolgálatánál lehet tájékozódni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában