Anya-lánya nap

2024.05.05. 13:30

Igazi csajos programokkal készültek a szolnoki Verseghy könyvtárban – galériával

A szervezők a tini korosztálynak és édesanyjuknak szerettek volna élményszerű kikapcsolódást nyújtani a programkavalkáddal.

Kiss János

Szombaton igazi csajos programokkal várták az érdeklődőket a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárban. Második alkalommal rendezték meg ugyanis az Anya-lánya napot, ahol hajfonás, smink, kreatív körömfestés, színelemzés és tanácsadás, élménysüti-díszítés, illetve asztrológiai ásványkarkötő készítés várta az érdeklődőket. 

sminkelés, program, Verseghy Ferenc Könyvtár
A programok közé tartozott a sminkelés is
Fotó: Kiss János

Természetesen könyvajánlók nélkül sem múlhatott el a nap. A szervezők a tini korosztálynak (9-15 éves) és édesanyjuknak szerettek volna élményszerű kikapcsolódást nyújtani a programkavalkáddal. Anyák napja alkalmából ezen a délelőttön a beiratkozók, vagy kölcsönzők között ajándékokat is kisorsoltak.

A gyermekkönyvtár részben kifejezetten a tini korosztály számára hoztak létre egy galériát, a T-zónát, ahol rendszeres programok közül válogathattak az érdeklődők, mint például a KreaTini klub és Quizday, vagy szünidei interaktív játékok. Az említett helyen található még 10 funkciós csocsóasztal, tv, laptop és természetesen könyvek, társasjátékok is. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában