Érzékenyítés

2024.05.02. 13:30

Ismét nagy sikernek örvendhetett a Más-Nap rendezvény Karcagon – galériával

Negyedik alkalommal rendezte meg kedden a Városi Sportcsarnokban a Más-Nap elnevezésű rendezvényét a Kádas György EGYMI Karcagi Tagintézménye.

Daróczi Erzsébet

A megjelenteket Ökrösné Sajtos Anett tagintézmény-vezető, Tatár Jánosné főigazgató és Szepesi Tibor polgármester köszöntötte.

A rendezvényt a Kádas György EGYMI Karcagi Tagintézménye szervezte érzékenyítési célból, az eseményen a fogyatékkal élő és az ép gyerekek együtt vettek részt a programokban: együtt kézműveskedtek és próbálták ki a különböző fejlesztő eszközöket.

rendezvény,érzékenyítés,karcag
Jó hangulatban telt a rendezvény
Fotó: Daróczi Erzsébet

A színpadon felléptek az iskola tanulói és a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola magánének tanszakosai Házi-Sáray Mária vezetésével, valamint a Dalma Dance Club lányai – tanáruk Kele Andrea volt. 

A bemutatók után a Holdvirág Zenekar adott műsort a város iskoláiból és óvodáiból is érkezett gyerekeknek. Népszerű volt a népi játszóház, és a csillámtetkó is. A KSZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium egészségügyi tanulói pedig ingyenes vércukorszűrést végeztek a helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában