Ballagás

2024.05.05. 09:30

Búcsút intettek iskolájuknak a karcagi varrósok is – galériával

A karcagi Varró István Technikum végzősei is elballagtak iskolájukból szombaton, diáktársaik és tanáraik ünnepélyes keretek között búcsúztatták őket.

Daróczi Erzsébet

A Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzős diákjai pénteken vettek búcsút az alma matertől. A végzősök, osztályfőnökeikkel együtt először a tantestülettől, majd az iskola vezetésétől, búcsúztak el, de természetesen a diáktársak sem maradtak ki a sorból.

ballagás, búcsú
A Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzős diákjai pénteken vettek búcsút az alma matertől
Fotó: Daróczi Erzsébet

Az iskola udvarán tartott ballagási ünnepségen a végzősök felsorakozása után a szülőknek, hozzátartozóknak lehetősége volt a virágok átadására. 

Ezt követően szavalatok sorával kívántak szerencsét idei tizenkettedikes társaiknak a fiatalabb diákok; a búcsúzkodásba a tanárok közül is becsatlakoztak, és jó kívánságokkal engedték útjukra egykori tanítványaikat. 

Facsar András igazgató okleveleket, könyvjutalmakat adott át, több gyakorlati képzőhely képviselője is jutalmazta a szorgalmas végzősöket. Vida Tamás centrumigazgató három szobafestő diák számára adott át ösztöndíjat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában