Fejlesztés

2024.04.18. 09:00

Megújult a polgármesteri hivatal épülete Kuncsorbán

Elkészültek a polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítését célzó munkálatok Kuncsorbán. Az épületet akadálymentesítették, teljes hőszigetelést kapott és új fűtési rendszert is kiépítettek.

Molnár-Révész Erika

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz közel bruttó 50 millió forintos pályázati forrásából elkészült a polgármesteri hivatal épületének komplex energetikai felújítása Kuncsorbán. 

Stassné Ullár Hajnalka
Stassné Ullár Hajnalka polgármester a felújított polgármesteri hivatal előtt
Fotó: Mészáros János 

– A pályázat segítségével a homlokzat, a lábazat és a födém hőszigetelése, valamint a nyílászárók cseréje történt meg, emellett az épület bejáratának akadálymentesítése, és egy akadálymentes mosdó kialakítása is megvalósult. Megújult a teljes fűtési rendszer, mely napelemmel egészült ki – sorolta a fejlesztés elemeit Stassné Ullár Hajnalka polgármester. 

Mint elmondta, az épület bár küllemében új, lelkületében a régi maradt. 

– Akadálymentes külseje jelzi, hogy problémától, élethelyzettől függetlenül a település minden lakójának joga van egy méltó környezethez, ahol segítséget kap – hangsúlyozta a településvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában