Szolgáltatás

2024.03.24. 16:00

Hamarosan Tiszaderzsen is megnyílik a népkonyha

Hamarosan Tiszaderzsen is elindul a népkonyha, a szolgáltatást áprilistól megadott időpontokban vehetik majd igénybe a lakosok.

Köllő Judit

Áprilistól elindul a népkonyhai szolgáltatás a helyiek számára – írta a település hivatalos közösségi oldalán Fótosné Czeglédi Zsuzsanna polgármester. 

népkonyha,szolgáltatás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A közleményben a község vezetője arra hívta fel a helyiek figyelmét, hogy népkonyhai szolgáltatás keretében hétköznaponként, napi rendszerességgel egy tál meleg ételt kaphatnak térítésmentesen azok a 18. életévét betöltött lakosok, akik adataik megadásával jelentkeznek a szolgáltatásra.

Hozzátette: a szolgáltatás igénybevétele önkéntes alapon történik és térítésmentesen biztosított. Kizárólag olyan, 18. életévét betöltött személy részesülhet belőle, aki más – törvényben meghatározott – étkezési formát nem vesz igénybe. A szolgáltatás keretében megadott időpontokban, a sportcsarnokban osztják majd az ételt a lakosok számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában