Térségi találkozó

2023.11.23. 17:00

Mozgáskorlátozottak mulattak együtt a martfűi művelődési központban - videóval

Térségi találkozóra várta sorstársait a Mozgáskorlátozottak Martfűi Csoportja a helyi művelődési házba. A zenés, táncos rendezvény jó hangulatban telt a minap.

Pakainé Pusztai Nóra

A helyi közösség és a vendégek is produkciókkal készültek

Forrás: Martfű Média

Tiszakürtről, Törökszentmiklósról, Tiszaföldvárról, Szajolból, Cibakházáról és Kisújszállásról is érkeztek a Mozgáskorlátozottak Martfűi Csoportjának társklubjai a tiszazugi város művelődési házába a minap. Ahogy a település honlapján írják, a csoport 2015-ben jött létre, Szilágyi Józsefné irányításával, majd 2020-tól Szikora Mária fogja össze a ma már ötven főt számláló csapatot.

– Havonta találkoznak, segítik egymást információkkal, kirándulásokat szerveznek, tartják a kapcsolatot azokkal a tagtársaikkal is, akik állapotuk miatt nem tudnak részt venni a rendezvényeiken – írták.

Úgy fogalmaztak, a találkozás öröme, a zene és a tánc jótékonyan vonta el a figyelmet az egészségügyi problémákról és a színpad szélén sorakozó gyógyászati segédeszközökről, ez a nap a kikapcsolódásról, a felhőtlen együttlétről szólt. A házigazda közösség és a vendégek is készültek, a színpadon szavalatok, anekdoták és táncos produkciók követték egymást a művelődési központ pódiumtermének színpadán, egészen koraestig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában