Erőszakos magatartás

2024.05.06. 17:50

Rablót fogtak Tiszaburán, fenyegetett és pénzt követelt a hazafelé gyalogló fiataloktól

Először még kedves és barátságos, nem sokkal később már fenyegetőző és erőszakos volt az a 19 éves helyi fiatal, aki két másikat kényszerített pénzük átadására a napokban Tiszaburán. A tettest elfogták a rendőrök.

Molnár-Révész Erika

Hazafelé gyalogolt még május 4-én este az a két helyi fiatal, akiket ekkor egy szintén fiatal helybéli szólított meg. Először csak öngyújtót kért, de miután ezt megkapta, szintén barátságos hangnemben kért még 50 forintot is, amit szintén megkapott. Ekkor azonban változott a hangnem, és mindkét fiút arra szólította fel, hogy az összes pénzüket adják át. 

bilincs
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– Mivel ennek először nem tettek eleget, fenyegetőleg lépett fel, és azt mondta, hogy nagyon meg fogja őket verni. A fiatalok megijedtek, és a fenyegetés hatására átadták a náluk lévő 400 és 1500 forintot, majd ahogy lehetőségük akadt, bejelentést tettek a rendőrségen. A karcagi rendőrök adatgyűjtést követően, rövid időn belül elfogták a 19 éves helyi tettest, előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók kétrendbeli rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és letartóztatását kezdeményezik – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában