Kiderültek a részletek

2024.05.09. 06:55

El sem akarta hinni a ladányi nagymama, hogy ki tette tönkre az életét

Egy sorozat része volt az eset.

Köllő Judit

Mint kiderült, egy 31 éves helyi lakost gyanúsítanak a rendőrök azzal a bűncselekménnyel, ami április 9-éről 10-ére virradóra történt Jászladányban. A megalapozott gyanú szerint a férfi bemászott nagymamája házának ablakán, és a konyhából elvitt 1 kilogramm őrölt kávét, valamint több csomag száraztésztát. A tolvaj április 3 és május 4 között sem tétlenkedett, ekkor négyszer ment be egy ladányi házba, ahol közel 1 millió 860 ezer forintos kárt okozott.

idős nő, kéz
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A férfit nem csak ezzel a két bűncselekménnyel gyanúsítják a nyomozók, hiszen kihallgatásakor további 14 lopást róttak a terhére. Az elmúlt hónapokban vitt mindent, ami mozdítható volt: laptopokat, pénzt, különböző használati tárgyakat, kerékpárokat.

A nyomozó hatóság a 16 jászladányi sértett sérelmére elkövetett vagyoni elleni bűncselekményeket egyesítette és a gyanúsítottat őrizetbe vették, kinek kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában