Vádemelés

2024.05.04. 13:04

Úgy megverte hölgyismerősét a jászapáti férfi, hogy annak ujjai is eltörtek

Bottal verte végig az utcán nő ismerősét egy férfi Jászapátin. Vádat emeltek ellene.

Rimóczi Ágnes

A Jászberényi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 57 éves jászapátiban férfival szemben, aki a környékén lakó nő ismerősét egy bottal úgy megverte, hogy a nőnek eltört a keze.

Woman,Victim,Of,Domestic,Violence,And,Abuse.,Sexual,Harassment,And
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– A vád szerint a férfi 2023. november 11-én a hajnali órákban egy botszerű tárgyal megtámadta az utcán sétáló nő ismerősét, akit jobb kézfején illetőleg a fején megütötte. A nő menekülni kezdett, a férfi mintegy 150 méteren keresztül üldözte, akkor a sértett lakóingatlanába bemenekült. A férfi ekkor még az ingatlan területére is bement a nő után, azonban onnan végül az ingatlan tulajdonosa elzavarta – számolt be az esetről dr. Lánczi Rajmund. 

A Szolnok Járási Ügyészség helyettes sajtószóvivője hírportálunkat arról tájékoztatta, hogy a vádlott általi bántalmazás következtében a hölgy kézközépcsont-töréssel és ujj-perc-töréssel járó, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a vádiratában a büntetett előéletű – felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló – férfival szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta, az ügyben a Jászberényi Járásbíróság hoz majd döntést 

– tette hozzá a helyettes sajtószóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában