Emberkereskedelem

2024.05.07. 17:00

Majdnem halálra vert egy kiskorú lányt a karcagi fiatalember, mert az nem akart prostituált lenni

A fiatal férfi a lányt külföldön akarta futtatni, hogy saját megélhetését ebből fedezze

Mészáros Géza

Egy karcagi férfi úgy megvert egy fiatal lányt, hogy életveszélyes sérülései keletkeztek. Mindezt azért, hogy prostitúcióra bírja rá. A bűncselekményről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya tájékoztatott.

rendőrség, elfogás
A karcagi férfi terve szerint a lányt külföldön, a felügyelete mellett akarta futtatni, és a saját megélhetését kívánta ebből fedezi
Fotó: Police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 26 éves karcagi fiatalember megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 28-ra virradóra lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy kiskorú helybeli lányt. Azt tervezte, hogy a lányt külföldön a felügyelete mellett futtatja, és a saját megélhetését ebből fedezi.

A lány ezt megtagadta, ezért a férfi olyan brutálisan bántalmazta, hogy életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök elfogták a férfit, és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A nyomozó hatóság az emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt folytatott ügy vizsgálatát befejezte, vádemelést javasolnak, és az iratokat megküldték az ügyészségnek – tudtuk meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában