Őrizetbe vették

2024.04.18. 13:37

Talán épp „dolgozni" indult volna kocsijával a szolnoki díler, amikor társaságot kapott

Fél kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak a szolnoki nyomozók egy helyi férfinál. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Rimóczi Ágnes

Az elkövetőt előállították

Forrás: Police.hu

Egy szolnoki férfi hónapok óta rendszeresen árusított új pszichoaktív anyagot grammonként 4000 forintért. A 2023 vége óta tartó sötét üzelmekről a rendőrök tudomást szereztek. 

kábítószer, díler, szolnok,
Készpénzt is találtak a dílernél
Forrás: Police.hu

– A felderítők április 17-én reggel a lakása előtt fogták el a 36 éves férfit, aki éppen kocsijával indult volna el. A nyomozók a jármű csomagterében egy digitális mérleget és több mint fél kiló fehér, kábítószergyanús port találtak – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. András Hunor Leheltől megtudtuk: az elsődleges vélemény alapján a szer N-etil-norpentedron hatóanyagot tartalmaz, mely új pszichoaktív anyagnak minősül, és hatóanyag-tartalma meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát. 

kábítószer, díler, szolnok,
Több mint fél kiló fehér, kábítószergyanús port találtak a dílernél
Forrás: Police.hu

– A dílert új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában