Szavazás

2024.04.24. 09:00

Tündérszépek: olvasóink véleményét várjuk a szépségről

Ki így, ki úgy vélekedik a szépségről. Valakinek a telt idomok, míg másnak inkább egy kedves mosoly jön be. Szavazást indítottunk. A kérdés pedig nem más, minthogy mitől is lesz valaki a legszebb?

Pakainé Pusztai Nóra

Az Új Néplap és a Szoljon.hu hírportál által meghirdetett Tündérszépek szépségverseny regionális fordulója már hetek óta zajlik. Minden nap bemutatunk egy-egy hölgyet, közülük a legtöbben a dobogó legfelső fokára vágynak, hogy továbbjuthassanak az őszi, országos döntőbe és személyesen mutatkozzanak be a zsűri előtt.

tündérszépek, szépség, szavazás
Mitől lesz valaki a legszebb? – olvasóinkat kérdezzük
Forrás: Shutterstock.com

Ki így, ki úgy vélekedik a szépségről. Míg valakinek a külső, addig akadnak, akiknek inkább a kisugárzás a fontosabb. Most annak járunk utána, olvasóink, hogyan vélekednek erről, így szavazásra bocsátjuk a kérdést, hogy mitől is lesz valaki a legszebb? Online felületeinken: a Szoljon.hu hírportálon, Instagram és Facebook, valamint TikTok oldalunkon is várjuk véleményüket!

Ön szerint mi a fontosabb, ha szépségről beszélünk?

Még nem késő jelentkezni!

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Tündérszépek szépségverseny jelentkezési határidejét május 12-ig meghosszabbítottuk. Továbbra is olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik elmúltak már 18 évesek, de még nem töltötték be a 36-ot és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élnek, vagy itt tanulnak. Nincs más teendő, mint kitölteni az adatlapot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!