Szépségverseny

2024.04.30. 16:00

Önbizalom sugárzik a Tündérszépekről – videóval

Egyre magabiztosabban mozognak a fényképezőgép előtt a Tündérszépek fotózására érkező jászkunsági hölgyek. Az önbizalom a felvételekről is sugárzik.

Pakainé Pusztai Nóra

Még február elején hirdettük meg a Tündérszépek országos szépségversenyt. A jelentkezés folyamatáról az Új Néplap hasábjain és a Szoljon.hu hírportálunkon folyamatosan beszámolunk. Idén ötödik alkalommal szállnak versenybe Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyei. Az értékes nyeremények mellett élményekkel várjuk a szépségeket, akik többsége önbizalomból is jelesre vizsgázik. Az országos döntőben 22 versenyző közül választ a szakmai zsűri, a felkészülés során a hölgyek segítségére lesznek a mentorok: Kárpáti Rebeka, Köllő Babett és Tótpeti Lili. 

önbizalom, szépségverseny, tündérszépek
A mentorok balról: Köllő Babett, Kárpáti Rebeka, Tótpeti Lili
Forrás: tunderszepek.hu

A tapasztalataink szerint a fotózásra érkező lányok egyre felkészültebben lépnek be Kummer-Gál Kata szolnoki fotóstúdiójának ajtaján. Elmondásuk szerint többen az edzőtermi edzéseket úgy időzítették, hogy a legjobb formájukat mutassák. Nem csoda, hogy a közönségszavazás során szívesen kattintják végig olvasóink az elkészült portfóliókat. Az önbizalom csak úgy sugárzik a Tündérszépekről, ami igazán fontos ahhoz, hogy szuper felvételek készüljenek.

Jelentkezni még most sem késő, lépj ki a rivaldafénybe!

Legutóbb Kása Mercédesz állt kameránk elé, akinek fotózásáról egy rövid videót is hoztunk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!