Már kihallgatták

2024.03.28. 14:30

Úgy halmozta a rollereket és bicikliket a szolnoki tolvaj, mintha nem lenne holnap

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

Rimóczi Ágnes

Az elmúlt napokban többen tettek bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra bicikli és elektromos roller eltűnéséről. A rendőrök adatgyűjtést követően március 27-én este elfogták a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, és előállították a rendőrkapitányságra.

kerékpár
Több kerékpár is eltűnt az utóbbi napokban
Forrás: Police.hu

– A nyomozók megállapították, hogy több kerékpárlopás is a terhére róható, továbbá megalapozott a gyanú arra is, hogy egy korábban talált bankkártyával háromszor, több tízezer forint értékben jogosulatlanul vásárolt különböző üzletekben – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az esettel kapcsolatban.

– A büntetőeljárások egyesítését követően a nyomozók ötrendbeli lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt hallgatták ki a fiatalembert, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – tették hozzá az illetékesek. Megtudtuk továbbá: a kihallgatásán beismerte tettét a férfi, elmondta, hogy a bicikliket és a rollert pénzzé tette. Egy kerékpárt találtak meg a rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában